studienueberblick

Razlogi za PROfertil®

PROfertil® je prvi izdelek na trgu s kombinacijo vseh učinkovin za povečanje plodnosti v eni kapsuli. PROfertil® pomaga telesu pri tvorbi zdrave sperme.

 

Sestava PROfertil®-a

PROfertil-Zusammensetzung-tabelle_eng-1024x724

Zadostna količina vitaminov je bistvena za gibljivost semenčic!

L-karnitin:

Se v telesu tvori naravno in nastopa kot vir energije za semenčice. Prav tako vpliva na gibljivost semenčic in njihovo število.

L-arginin:

Aminokislina, ki jo človeško telo potrebuje v velikih količinah. Študije kažejo na statistično značilno izboljšanje gibljivosti in števila semenčic.

Koencim Q10:

Lahko izboljša možnosti oploditve kot tudi gibljivost in število semenčic.

Vitamin E:

Vitamin antioksidant, ki je nujen za zdrav imunski sistem, prav tako pa vpliva na povečanje gibljivosti semenčic in sposobnost prodreti v jajčece.

Cink:

Poleg tega, da deluje antioksidativno in je vključen v številne biokemijske procese v telesu, element v sledovih cink vpliva tudi na povečanje števila semenčic, izboljša gibljivost v smeri in vpliva na povišan nivo testosterona za učinkovitejšo spermatogenezo.

Folna kislina:

Je pomembna pri celični rasti in delitvi kot tudi pri metabolizmu v živčevju. Sodeluje pri zaščiti krvožilnega sistema. Dokazano pozitivno deluje na kakovost sperme.

Glutation:

Je tripeptid, zgrajen iz treh aminokislin (glutamična kislina, glicin in cistein). Je sestavni del antioksidantnega encima glutation peroksidaze, ki igra pomembno vlogo v človeških semenskih cevkah in semenčicah, prav tako pa povečuje gibljivost semenčic.

Selen:

Pomemben je pri zaščiti celic in je sestavina številnih antioksidativnih encimov. V številnih študijah so pokazali, da močno vpliva na gibljivost semenčic.